Herberg De Eexter Os

Genieten van ouderwetse gastvrijheid, ruimte en natuur

Herberg De Eexter Os

In een prachtige groene omgeving vindt u Herberg De Eexter Os. Een kleinschalig en geheel rookvrije accommodatie op de grens van de karakteristieke brinkdorpen Eext en Annen. U verblijft in ons mini-hotel op basis van logies en ontbijt 

Gelegen direct aan het bos en met veel natuurschoon dichtbij; een uitstekende uitvalsbasis voor de actieve vakantieganger, de rustzoeker of de onthaaster die tussen de drukke werkdagen door graag in een ontspannende omgeving wil doorbrengen. Wandel, fiets en mountainbike routes liggen letterlijk op een steenworp afstand. Uiteraard helpen wij u graag op weg en bieden wij gelegenheid om uw fietsen veilig te stallen.De accommodatie heeft zowel een groot als verschillende kleine terrasjes waar u heerlijk buiten kunt zitten.

Ook voor de zakenvrouw of zakenman is onze Herberg de juiste locatie, want u kunt gratis parkeren en iedere kamer is voorzien van gratis WIFI.

Een accommodatie ingericht naar de eisen van deze tijd, met de gemoedelijkheid van vroeger en waar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Met andere woorden; bij ons kunt u genieten van ouderwetse gastvrijheid, rust, ruimte en natuur.

Graag tot ziens in Herberg De Eexter Os