Herberg De Eexter Os

Genieten van ouderwetse gastvrijheid, ruimte en natuur

Herberg De Eexter Os

-------------------------------------------------------------------------------------------------

WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND!!                                                             Het is nog steeds mogelijk om bij De Eexter Os te verblijven. Uiteraard serveren wij ook nog steeds een heerlijk ontbijt voor onze gasten. Dit zullen wij in deze bijzondere tijd op gepaste wijze, met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM, serveren. 

Wij kijken er naar uit u als gast te mogen ontvangen in Herberg De Eexter Os                                                                                                    -------------------------------------------------------------------------------------------------

In een prachtige groene omgeving vindt u Herberg De Eexter Os. Een kleinschalig en geheel rookvrij mini-hotel op de grens van de karakteristieke brinkdorpen Annen en Eext. U verblijft bij ons op basis van logies en ontbijt 

Gelegen direct aan het bos en met veel natuurschoon dichtbij; een uitstekende uitvalsbasis voor de actieve vakantieganger, de rustzoeker of de onthaaster die tussen de drukke werkdagen door graag in een ontspannende omgeving wil doorbrengen. Wandel-, fiets- en mountainbikeroutes liggen letterlijk op een steenworp afstand. Uiteraard helpen wij u graag op weg en bieden wij gelegenheid om uw fietsen veilig te stallen.De accommodatie heeft zowel een groot als verschillende kleine terrasjes waar u heerlijk buiten kunt zitten.

Ook voor de zakenvrouw of zakenman is onze Herberg de juiste locatie, want u kunt gratis parkeren en iedere kamer is voorzien van gratis WIFI.

Een accommodatie ingericht naar de eisen van deze tijd, met de gemoedelijkheid van vroeger en waar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Met andere woorden; bij ons kunt u genieten van ouderwetse gastvrijheid, rust, ruimte en natuur.

Graag tot ziens in Herberg De Eexter Os