Herberg De Eexter Os

Genieten van ouderwetse gastvrijheid, ruimte en natuur

Wat treft u aan en wat kunt u verwachten.

Herberg De Eexter Os is een mooi wit gebouw dat aan de rand van het bos ligt. Aan de linkerkant van het pand, bij het grote terras waar u heerlijk buiten kunt zitten, bevindt zich de ingang van de Herberg. Door de openslaande tuindeuren komt u binnen in de knusse hoeskaomer waar u zichzelf gedurende de hele dag kunt voorzien van een lekker kopje koffie of thee. Tevens kunt u hier lezen of een spelletje doen. Lectuur en spelletjes zijn aanwezig. 

In deze ruimte zal in de morgen ook het ontbijt voor u klaar staan. Dit zal gedeeltelijk in buffetvorm zijn. Per tafel zullen verschillende verse broodjes voor u klaar liggen. Op het buffet vindt u verschillende soorten beleg, ontbijtgranen, zuivelproducten, sap en niet te vergeten; het koffieapparaat.

Als u rechtdoor door de hoeskaomer loopt komt u bij de deur die naar de kamers leidt. Per kamer staat duidelijk aangegeven welke kamer het betreft. Op de vloer van de slaapkamers ligt aangename vloerbedekking. Het beddengoed is van katoen met (anti-allergie) dekbedden. De badkamer is eenvoudig, netjes  en voorzien van inloopdouche, toilet en wasbak met spiegel.

Als u door de deur vanuit de recreatiezaal rechtsaf de gang in gaat zult u een kitchenette aantreffen waar u gekoelde drankjes kunt vinden.Tevens is hier een magnetron aanwezig.  


Door op onderstaande linkjes te drukken kunt u een kijkje nemen in de Herberg. Kom gerust binnen!

https://goo.gl/maps/2XybjoT6HMw

https://goo.gl/maps/tjGXgqLtG7J2