Herberg De Eexter Os

Genieten van ouderwetse gastvrijheid, ruimte en natuur

Uw gastvrouw en gastheer

Graag stellen we ons even kort voor. Wij zijn Irma en Karl Pladdet. Samen hebben we twee kinderen; Mark en Lisanne. 

In 2008 zijn wij op de Hondsrug in Drenthe komen wonen. Al snel hadden wij ons hart verpand aan deze adembenemende omgeving en zijn gemoedelijke bewoners. Vanaf 1 september 2017 hebben wij de voormalige Herberg De Hondsrug overgenomen en zullen dit voortzetten als Herberg De Eexter Os, een gemoedelijk onderkomen waar u op basis van logies en ontbijt kunt verblijven.

Karl: Ik ben al  sinds mijn 18e werkzaam in het bankwezen. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan sporten. Naast het voetballen ben ik een fervent mountainbiker, waardoor ik alle fietsroutes in de omgeving goed ken. Uiteraard deel ik deze kennis graag met andere fietsliefhebbers.

Irma: Waar ik voorheen chemisch laborante was heb ik sinds een paar jaar de switch gemaakt naar de verzorging, wat uitstekend bij me past. Ik vind het leuk om te bakken en koken. Daarnaast hou ik er van een wandeling in deze prachtige omgeving te maken.

Wij genieten als onze gasten genieten en zullen er alles aan doen om uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken. Dus heeft u aanvullende wensen of vragen, maak ze dan gerust aan ons kenbaar bij de boeking.

We verwelkomen u graag in Herberg de Eexter Os.